Met Henk Vooruit
Running, Cycling & Coaching

Praktische informatie

Intakegesprek

Elk traject start met een intakegesprek. In het gesprek gaan we samen kijken wat je nodig hebt (maatwerk). Voor mij is het belangrijk om te bepalen wie je bent, wat je vraag is en hoe ik je daarbij kan helpen. Na de intake ga je meteen aan de slag. Gedurende het traject hou je een logboek bij.

Je gaat 2 of 3 keer per week hardlopen. Eenmaal per week lopen we samen. Met hardlopen wordt bedoeld: lekker lopen door een combinatie van wandelen en gedoseerd hardlopen. Blessurepreventie, plezier, genieten en ontspannen staan voorop. Running therapie kan zowel individueel als in een groepje worden gevolgd. We gaan lopen in het Leeuwarder Bos (Leeuwarden Noord), Het is een mooie omgeving. Veel groen. Je kan er zomaar reeën tegenkomen. IJsvogels, spechten en fazanten spotten. In deze prachtige natuur is lopen beleven! De trainingen in een groepje zijn elke vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.00 uur. We starten vanaf de parkeerplaats op de Havanklaan. De kosten zijn voor 12 trainingen (inclusief intakegesprek) € 300,-. Twijfel je en wil je toch starten, ga dan voor het twijfelaarsarrangement voor 4 weken (inclusief intakegesprek). De kosten hiervan zijn € 100,- Wil je graag individueel worden begeleid? Neem voor kosten en maatwerk contact op met mij.

Wil je liever niet alleen? Neem gerust een vriend of vriendin mee. Dat is gezelliger en een stok achter de deur om te gaan.

Na het traject krijg je een eindgesprek. We bekijken je vorderingen en bepalen hoe je nu verder gaat. Alleen of bij een loopgroep (elke donderdagavond kan je lopen bij loopgroep  Leeuwarder Bos van 19.30 – 20.30 uur). Ja, je blijft zeker lopen.  Je kan lopen op elk moment, op elke plaats. Je trekt je loopschoenen aan en rennen maar. Je hoeft niet eerst naar een sportschool of een sportvereniging.  

Runningtherapie Nederland

Met Henk Vooruit is aangesloten bij Beroepsvereniging Runningtherapie Nederland en heeft een erkende registratie. 

 Vergoeding

Runningtherapie wordt door sommige verzekeraars vergoed, vraag ernaar bij je eigen verzekering. Ook is het vaak mogelijk een vergoeding te krijgen uit een P.G.B. of bij je werkgever.

Neem voor meer informatie, contact op met mij.