Met Henk Vooruit
Running, Cycling & Coaching

FitStap


Krijg je het advies om meer te bewegen, maar je weet niet goed hoe je moet starten. Misschien omdat je het erg druk hebt. Of je vindt het spannend om te gaan sporten. “Kan ik het allemaal wel bijbenen? “ Wellicht heb je rekening te houden met fysieke beperkingen zoals diabetes, hartklachten of overgewicht, of ben je herstellende van een blessure of ziekte. 

Ben je graag buiten? Dan is FitStap iets voor jou. 

Wat is FitStap?

FitStap is een nieuw 12 weeks- buitenbeweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Naast wandelen,  ga je ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching. Tijdens deze 12 weken word je door mij persoonlijk gecoacht. Iedere week heb je op een vast moment een groepstraining. Iedereen heeft zijn eigen tempo en niveau. Dus ook jij kan meedoen! 

Elke week voer je naast de groepstraining twee zelfstandige wandelingen uit. Deze kun je zelf inplannen. Van te voren krijg je een schema zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je iedere week via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Deze speciale app is gratis voor jou. 

Waar en wanneer?

De groepstrainingen vinden plaats in en om het Leeuwarder Bos. We vertrekken vanaf het Buitencentrum/ Rustpunt  aan de Vierhuisterweg (fietspad, bij fietsknoopunt 24). De tijden van de trainingen zijn op dinsdag- of vrijdagmiddag.

  Kijk voor meer informatie, kosten en aanmelding  op www.fitstap.nl 


Heb je vragen? Wil je een gratis proefles? Neem gerust contact op met mij!