Met Henk Vooruit
Running, Cycling & Coaching

FitStap


Krijg je het advies om meer te bewegen, maar je weet niet goed hoe je moet starten. Misschien omdat je het erg druk hebt. Of je vindt het spannend om te gaan sporten. “Kan ik het allemaal wel bijbenen? “ Wellicht heb je rekening te houden met fysieke beperkingen zoals diabetes, hartklachten of overgewicht, of ben je herstellende van een blessure of ziekte. 

Ben je graag buiten? Dan is FitStap iets voor jou. 

Wat is FitStap?

FitStap is een nieuw 12 weeks- buitenbeweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland. FitStap draait niet alleen om meer bewegen. Je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching. Gedurende deze 12 weken word je door mij persoonlijk gecoacht. Iedere week heb je op een vast moment een groepstraining. Iedereen heeft zijn eigen tempo en niveau. Dus ook jij kan meedoen! 

Elke week voer je naast de groepstraining twee zelfstandige wandelingen uit. Deze kun je zelf inplannen. Van te voren krijg je een schema zodat je precies weet wat je moet doen. Daarnaast krijg je iedere week via de FitStap-app een aantal opdrachten en tips. Deze speciale app is gratis voor jou. 

Waar en wanneer?

De groepstrainingen vinden plaats in en om het Leeuwarder Bos. We vertrekken vanaf Carlierstraat 21. De tijden van de trainingen worden in overleg bepaald.

  Kijk voor meer informatie over FitStap, aanmelding voor FitStap of voor aanmelding voor een vrijblijvende proefles op www.fitstap.nl 


Heb je vragen? Neem gerust contact op met mij!